-
GAMEPOD.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutszi
veterán
válasz bugizozi #4545 üzenetére
Aha valóban kicsit tömör...
3. Mi azt csináljuk, hogy van egy standard IKEA őzgerinc forma...vagy mi a neve annak rúd sütőformának... Abba két szélére szivacsot teszünk. Így csökkentjük a hosszúságot. És ebbe tesszük a konyharuhát. Ezt lisztezzük és kerül bele ezután a formázott tészta. Majd hűtőben vagy pulton kelesztés van. Ez azért is jó, mert a tetejére ráteszem a sütőpapíros lapátot. Átfordítom, leveszem a ruhát majd, gyorsan bevágom, és megy megy a sütőbe...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kmarci25
veterán
válasz bugizozi #4545 üzenetére
Ha nagyon ragad, akkor nem volt elég hosszú az első kelesztés, vagy túl savas a kovász. Az elsőre könnyű a megoldás (tovább hagyod kelni ), kb. 30-50% térfogatnövekedés elég, attól függően hogy folytatod. Ha direktben készíted, és nem teszed hűtőbe, akkor mehet tovább (50%), ha hűtőben lesz a második kelesztés, akkor inkább 30%. A hajtogatáshoz használd inkább a coil hajtást, az sokkal inkább feszesíti a tésztát. (9. percnél van, de az egész videó hasznos; illetve ő ezt is stretch&fold-nak hívja, de többen coil-nak nevezik.)
Szakajtónak kb. bármi jó lehet, műanyag tál, őzgerinc (ahogy írták) csak tegyél bele egy konyharuhát, lisztezd és mehet bele."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- DAH Solar 405W full black napelemek verhetetlen áron
- Eladó-Kiadó ingatlan táblák , hogy sikeres legyen az eladás! PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- Gyönyörű autómatricák azonnal gyors országos kiszállítással! PH-soknak 30% kedvezmény!
- Xiaomi Smart Cooking Robot. Teljesen új bontatlan 2 év garanciával!
- Skoda Scala - Szövetszőnyeg garnitúra