-
GAMEPOD.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutszi
veterán
válasz bugizozi #4539 üzenetére
Szerintem elsőre egész jó...
Viszont jobb lenne egy kép szemből a belezetről, hogy a szerkezetét jobban lássuk... Ugyanis pont azt a kérdés tetted fel amire többféle válasz lehet egyidejűleg.
1. Ha hydrosabb a recept, akkor az eredményez nagyobb lyukakat szellősebb szerkezetet. Viszont nehezebb hajtogatni, formázni.
2. A felhasznált lisztek és azok aránya. TK lisztek könnyebben tömörödnek, mert a világ vize nem elég nekik...
3. Technikai rész. Nem mindegy a hajtogatási technika. Illetve ha hűtőzteted, akkor azt érdemes szakajtózással egybekötni. Ha hűtőzés után formázod biztos, hogy rengeteg buborék megy kárba.
Maga formázás akármikor is történik kinyírhatja a bubikat. Nekem már előfordul, hogy elszúrtam és lepény lett. Full ugyanaz a receptúra máskor meg frankó cipó, csak jobban figyeltem a formázásra.
Hűtőzés után inkább pulton kelljen még, és mehet a sütőbe...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage