Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz sutszi #4113 üzenetére

    Ezt szakmaisággal kéne megtámogatni, hogy mitől számít profinak a magas hidratációval való foglalkozás. Erre vonatkozóan te sem írtál semmit. Az meg, hogy a folyékony állag kicsúszik a kezemből ha nem vagyok elég gyors...nos inkább fizika...
    Épp, hogy nem a gyorsaság számít, hanem ez, hogy olyan feszültséget tudnak belevinni, amitől lesz tartása. És ehhez kell a gyakorlat, meg az ügyesség, meg a tudás.
    Nem a magas hidratációval való foglalkozás a profizmus, hanem a képesség, hogy abból is jót hoz ki. Ezt asszem harmadszorra írom le.
    De akkor tőled is kérdezem, hogy mitől tartasz profinak egy péket? Mert finomat süt? És ki szerint finomat?
    Szerintem továbbra is attól, hogy képes olvasni a tésztát, tudja, érzi, hogy mikor mit kell csinálni vele és pontosan hogyan hogy abból jó minőségű végtermék szülessen. Ez persze alacsony és magas hidratációnál is fontos, de magas hidratációnál nehezebb, gyakorlottabbnak kell lenni.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák