Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz csuvicsuva #31441 üzenetére

    Az a baj, hogy akármit akárhová teszek, nem látom, hogy hova lehetne innet előrelépni. Ok, 480 pontból fogjuk ezentúl számolni a kerék forgását, meg nagyot fog dobni az autón a rázókő, de ezen kívül semmit nem tudunk, és megmondom őszintén, hogy egy simcade játékban nem vagyok benne biztos, hogy ez a jó irány.

    A játékosok többségének a szakmai szint bőven megfelelt, egy új motor meg akkor fasza dolog, ha jól működik, ebben meg addig nem lehetünk biztosak, amíg nem látjuk, de hogy 2 extra éve reszelgetik az eredeti menetrendhez képest, az annyira azért nem jelent jót.

    Másrészt meg attól tartok, hogy ha itt is olyan fasza jó ötleteik vannak, hogy feldobják a játékmenetet, mint a Horizonban az event lab, meg az eliminator, akkor inkább bele se kezdjenek. :(

    Amit mindenki elvárt a Forza Motorsporttól az az, hogy szebb legyen mind az autók, mind a környezet, mind ezek interakciója (ebben azért részről részre rengeteget tudtak fejlődni), egy új, használható multis szabályrendszer, valamint ha már extra, akkor valami sztorialapú kampány, mint a 6-ban a nascar, vagy a porsche volt. Ja, és a kegfontosabb, hogy szedjék vége ki azt a kicseszett underdog acsit, ami miatt a játék ‘kiezrezése’ praktikusan lehetetlen.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák