Új hozzászólás Aktív témák

  • stillmatic

    aktív tag

    Ez a játék soha nem lesz kész. Egy offline játék időszakosan működő online tartalommal. Napok óta baromi hosszan tölt, egy sima freeroamos autócsere is 20 másodperces fagyással valósul meg, ugyanez online-ban a halál, 40 mp alatt nem tudok autót választani. Már ha az menne, tegnap konkrétan kifagyott az egész Tour alatt.

    Az open pedig...könyörögnek a júzerek a hivatalos fórumon hogy legyen választható, szavazható bajnokság. Nem történik semmi, egyik terepbajnokság után jön a másik.
    Könyörögnek hogy NE a kiherélt, 3 futamos bajnokság közepébe sorsoljon a játék hogy utána percekig kelljen várni hogy a harmadik futamon elindulhass pár pontocskáért. Nem történik semmi, 99 százalékban mindig csonka bajnokságot futsz.
    Könyörögnek hogy a menühöz hasonlóan online is márkák szerint lehessen gyorskeresni azalatt a szaros 40 mp alatt, le sem szarják, random kapod a szart a nyakadba ha csak nem csinálsz kategóriánként 15-20 kedvencekhez mentett verdát.

    Most ezek mellé megint akadozik az egész. Forza Horizonnak ilyen kurva hamar nem járt le a szavatossága mint ennek, egy percig nem volt tökéletes a játék de most már biztos hogy nem is lesz.

    De legalább van benne kínai Ducato, remélem sokat kaszáltak érte a derék pakisztáni programozók.

Új hozzászólás Aktív témák