Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz Del Tommaso #24388 üzenetére

    A Motorsport tényleg egy lépéssel közelebb van a szimulátorhoz, mint a Horizon, de még így is messze van attól.. Gran Turismo-val még nem játszottam, sose volt PS-em.
    Project CARS-ból meg nekem pont, hogy az első rész jött be. A második sem volt rossz, de én mindig visszatértem az elsőhöz. A harmadik részt meg inkább hagyjuk :D Assetto Corsa szerintem igenis jó. Nálam fej-fej mellett vannak a PC1 és az AC. Utóbbiban összetettebb a vezetési élmény, jobban kell figyelni és jobban büntet, ha hibázol.. Előbbi talán egyszerűbb, és szebb. Nekem mondjuk fontos a látvány, úgyhogy bár mindkettő bejön, a kettő közül a PC-t indítom el inkább. (Igazából vagy 2 éve pihen a kormány, úgyhogy nagyon rég szimulátoroztam egy jót...)
    A Crew-t pont a hétvégén indítottam el, de 10 perc se kellett, hogy kilépjek. Borzasztó az autók irányítása és viselkedése. A Grid elmegy, de nekem abból is igazán a Race Driver: Grid (2008) jött be, azóta egyik része se tudta hozni azt az élményt. Az NFS-ek meg tényleg kritikán aluliak :D Néha szoktam próbálkozni, hogy hátha mégse olyan rosszak, de általában hamar uninstall a vége mindnek. A HP mondjuk nem rossz, bár szerintem csak azért, mert abból az eredeti is jó volt. Nem nagyon nyúltak hozzá, így legalább nem rontották el :D

    Az a baj, hogy a Horizon 4 nagyon magasra tette a lécet. Bármivel játszom, valami hiányzik belőle. Nincs még egy olyan árkád autós játék, mint a FH4.. (De, mégis, talán a FH3 :D)

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák