Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz máyköl #14225 üzenetére

    Közben letelt a szerk. időm...
    Ha jól tudom akkor a vezérlés 160 ezer km vagy 8 év a csere intervallum, segédberendezés-ékszíjak: 200.000 km-enként/10 évente
    Javasolt minden képpen mindent egyben cserélni, értem ez alatt a vízpumpát is. Tapasztalatból mondom ezt a vízpumpa cserét, de egy lelkiismeretes szerelő is azonnal ezt javasolja. Ezen a vízpumpa árán nem szabad spórolni és meghálálja a későbbiekben.
    Vezérműszíj+ vezetőgörgő, vízpumpa, generátor és a klímakompresszor szíja... stb.
    Családban egyik autón kihagyták a vízpumpát cserekor, mert jó az még semmi .., aztán a nyári nyaraláskor a Velencei tóhoz menet ( a vezérlés cserét követő 800 km után) elfolyt a hűtővíz, megadta magát a régi vízpumpa. Újra kellett a teljes vezérlést cseréni mert a régit hiába volt szinte teljesen új, már nem lehet még egyszer visszatenni.
    Szerelő ismerősömnek amikor ezt elmondtam, Ő azt válaszolta, hiába kéri ilyen esetekben a vezérmű cserénél az ügyfél, hogy ne legyen kicserélve a vízpumpa, Ő ha mégis ezt kérik akkor inkább nem vállalja el azt a munkát. Megpróbál hatni az ügyfélre, ha nem akkor inkább nem vállalja el.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák