Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Integra #8668 üzenetére

    Így van, generációs különbség miatt van, és el sem tudod képzelni, mennyire sajnálom. Nagyon szeretem a "geek" filmeket, és az sw-t mégsem. Sajnos nem hozza azt a szintet, amit elvárok tőle. A "szint" szót itt úgy kell értelmezni, hogy ami az én ízlésvilágomnak elvárt, nem pedig úgy ánblokk mindenkié a filmtörténelemben.
    Ha már "geek" trilógia, akkor Gyűrűk Ura. Azért veszettül odavagyok. Kb. 2-3 évente tartok egy Gyűrűk Ura Napot, és végignézem az összeset, természetesen rendezői változatban.

    A brigantykról: "Idén még nem láttam." Ettől függetlenül már 3x bedaráltam, amióta megjelent. Természetesen angolul. A "boundzsorno" és az "á river dercsi" nélkül nem is lenne olyan, amilyen. :)
    A Ponyvaregényt először is szinkronosan láttam, és azóta is úgy nézem. Szerintem a magyar szinkron történelem legjobban sikerült darabja, nem lehet überelni. Mindig szoktam idézgetni ezt: "Mondd ezt még egyszer, hogy hogy mi. Mondd még egyszer, ha mered tefaszfejbaszdmeg! Mondd még egyszer, ha mered!" vagy ezt: "Még ma elutazol, ma este! És ha elutazol, el vagy utazva!" stb...

    Szerk.: Jut eszembe a generációs különbségről. Pl. a Száll a kakukk fészkére c. alkotással is az volt a bajom, hogy elavult volt az egész kivitelezése, pedig csak egy sima dráma. Egyedül Nicholson miatt tudtam jól értékelni. Az az ember az amazing, nem a spiderman...

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák