Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Kung fu panda 3

    Kicsit csalódott vagyok, de elégedett. Elégedett, mert jó volt, de csalódott, amiért néhol kifejezetten nem.
    A korábban tapasztalt jó tulajdonságokat megtartotta és jól használta, a KFP recept jól működött. Megvolt az újdonság, a megismeréshez vezető út és a lenyűgözés, nomeg az üzenet. Röviden ez jellemzi mindhárom részt és mindegyikben jól működik.
    Úgy lett volna helyénvaló, ha a főhős az idétlenséget az első rész végén kinövi vagy legalábbis egyre jobban visszavesz belőle és komolyodni kezd, hogy méltó legyen arra, amire hivatott. Ezt én nem igazán látom. Amitől nekem kevesebb ez a film, hogy kiterjesszem legutóbbi kijelentésemet, az az indokolatlan, kínos és erőltetett idétlenség. Túl sok, túl kínos és túlságosan erőltetett volt. A baj, hogy ez a történet és az akció rovására ment. Ja, igen a dráma is gyenge volt. Bár ez zavaró, de elviselhető és összességében a filmet nem teszi rosszá.
    Jó volt, mivel ami jó volt benne, az képes volt mindazt felemelni, ami megpróbálta visszahúzni. Csak úgy, mint eddig, jó volt a zene, Hans Zimmer és a többiek jól összehozták. Volt 1-2 jó poén, ami volt akció, az jó volt. A történet, vagyis a befejezés azért volt igazán jó, mert (éppen csak spoiler) a harmadik rész végét összekötötte az első rész elejével, így lett ez a trilógia igazán kerek. :R

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák