Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    Ma haverokkal (összesen 5-en) megnéztük az Expendables 2-t. Azzal kezdem, hogy az elején adok rá egy szubjektív pontot, ami 10/10. Többször libabőrözésem volt közben, és volt konkrétan könny kifolyós röhögés is, tehát óriási pozitív élményt okozott.

    SPOILER!
    Hiába láttam trailert (egyiket a sok közül), és ismertem az Arni+Sly+Willis lövöldözős jelenetet, vagy a Smart ajtó kitépőset, így is nagyot ütőt. Pl. a 3 öregtől meg is volt az egyik lúdbőrzésem. :) Gyerekkorom nagy álma vált valóra, és számomra tökéletesen csináltak meg mindent. Hiába volt gagyi a "Drágán add az életed" beszólás, mégis szétröhögtem magam rajta, és nagyon tetszett. Norris-nak pedig az első jelenetén elkezdtünk a haverokkal erősen nevetni, majd amikor a végére ért a kígyós poénnak, addigra már patakokban folyt a könnyem. Annyira átjött az önirónia, hogy elképesztő. Rég vihorásztam ilyen jót, főleg filmen. Verte az Avengerses Hulkos részeket is.

    Objektíven nézve is nagyon korrekt volt. Úgy vélem, hogy egy 7-8 pontot mindenképp megérdemel, mert aminek szánták, ott nagyon jól helytáll, továbbá a rendezés is sokkal jobban sikerült az 1. részénél.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák