Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Walter Mitty titkos élete
    8/10

    Különleges film. Próbáltam minden részletére odafigyelni és átélni/érezni a főszereplő helyzetét. Érdekes, szinte már művészi alkotás, remek poénokkal (amiből nincs sok, mivel nem egy vígjáték) és helyzetekkel, élményekkel, gyönyörű tájakkal. Nagyon szépen lekevert hang és jó "összerakott" képvilág dominál. Érdemes megnézni, bár mindenképpen egy hangulat kell hozzá.

    Ami nem tetszett: Ben Stiller a rendező és ő a főszereplő is, róla szól minden. Nekem ez mindig olyan volt, mintha egy saját játszóteret épített volna magának és az csak az övé. Tudtátok, hogy a Kábelbarátot is ő rendezte???

    Twister
    4/10

    Abszolút egy klisés, unalmas film. Nem nyerte el a tetszésemet. Csak azért kapott annyi pontot, amennyit, mert ahhoz képes, hogy 1996-os alkotás, jól megoldották a "vihar" kérdését. Bár jó volt Philip Seymour Hoffmant látni benne, jól játszotta az őrült viharüldöző szerepét. El tudom képzelni, hogy a való életben is lehetett egy ilyen oldala. Ami furcsa, hogy végig azt hittem, hogy Jodie Foster játszik a filmben, közben pedig nem, hanem Helen Hunt. Rákerestem már kettőjükre a neten és hihetlen, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Nem véletlen nem ismertem fel, mint két tojás.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák