Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Revolver (Guy Richie filmje)

    Megnéztem negyedszer is és figyeltem, ahogy csak tudtam, hogy megértsem, amennyire csak lehet.
    A színészi játék nagyon jó. A történet szintén. Az akció, bár nem tól sok, de szintén nagyon jó. Nagyon jó - kiváló film!

    A spioleres részt azért írom, mert kíváncsi vagyok félreértettem-e valamit, ki hagytam-e valami fonosat, illetve azoknak, akik megnézték, de nem teljesen értették. :R

    SPOILER

    - A néger a sakk nagymester, a köpcös a szélhámos, Gold nem létezik.
    - A néger - köpcös páros nem elsősorban a pénzéért verik át Green-t hogy legyen nekik, hanem azért is, mert tudják, hogy nagy az EGÓ-ja és segíteni akarnak neki megszabadulni tőle. Beadnak neki egy halálos szert, ami nem rögtön hat, majd miután "előkészítették" megkapja az ellenszert és mintha sose lett volna semmi baja.
    - ami még érdekes, hogy a film tele volt apró jelekkel, amik arra utaltak, hogy ők voltak Green mellett a sitten, amire a film végén mutatnak rá, hogy nyilvánvaló legyen és a film közben még csak észre sem vennéd.
    - Kinek kellett az a rengeteg pénz? - Green EGÓ-jának, ezért is "szabadítják meg" Green-t a pénzétő, hogy az egójának betegyenek. Olyan feladatokat adnak Green-nek, amelyek elvégzése ellentmond az egója akaratának - pl: lifttel kell mennie, meg kell válnia a pénzétől, be kell hódolnia annak, akit eddig a legfőbb ellenségének hitt az egója által - és végül fejben dől el minden. Némi pszichés harc után az egója teljesen eltűnik / háttérbe szorul és ezáltal a maga urává válik.
    - Miért mondja mindenki azt, hogy Green lopott el mindent?

    SPOILER VÉGE

    Mint visszakerestem nem nagyon volt szó a filmről, pedig lenne mit egyeztetni róla. :)

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák