Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Spancho #8751 üzenetére

    Megvehetik, nem illegális, csak a legnagyobb hülyeség a világon.

    Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy egyáltalán visszahozza az árát (úgy értem, hogy egy 100k-s pack-et el tudjon adni 100k coin-ért), ahogy tegnap is írtam, érdemes tradelni vagy egyenesen megvenni a kiszemelt játékost akkor már.

    De valódi pénzt adni érte még akkor is hülyeség. Sőt, szerintem a játékbeli pénzt sem érik meg a drágább játékosok, ha nincs meg a játéktudásuk, vagy csak a hendi éppen ellenük van, akkor ugyanúgy ki fognak kapni.

    Majd fogják a falhoz verni a fejüket, ha a játék árának a felét elb.sszák még Fifa pontokra, amiból hatalmas mákkal esetleg nyitnak Ronaldo-t meg pár értelmes játékost és ugyanúgy kikapnak velük egy full non-rare csapat ellen a 8 osztályban. :K Esetleg egyfajta függőséget is okozhat, és majd pár havonta kell többezer forintokat költeni pack-okra, majd ősszel azt veszik észre, hogy ráment a játékra 50k Ft, de már kint van a Fifa 17, meg kell venni az új részt és kezdődhet minden elölről...

    A játék szépsége az lenne, hogy a nulláról, saját erőből, kupák és divíziók nyerésével, esetleg üzletelgetéssel minél több coin-t szerezni és abból építkezni. Ezt kéne megértetni velük inkább.

    (#8756) Spancho: YouTube-on azért nyitogatnak ennyiért, mert pénzt kapnak érte. AdSense, szponzorok, esetleg egy kis affiliate marketing szép bevételt tud hozni egy bizonyos szint felett, megéri nekik a videó miatt költeni egy kicsit, mert a sokszorosát keresik meg vele később. De az egyszeri játékosnak csak pénzkidobás az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák