Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    válasz MdewC #8622 üzenetére

    Illetve annyi kiegészítést még hozzá tennék, hogy annak ellenére, hogy úgy gondolom, vannak nem tiszta meccsek, önbecsapás az, ha valaki az gondolja, hogy mindig az miatt veszít, vagy kap ki rendszeresen és ez miatt nem változtat a játékán. Szériák vannak, sok dolog befolyásolja az eredményeket, néha pedig nehéz objektívnek maradni. Nekem is nehéz sokszor.

    Más:

    A már korábban is linkelt patch utáni védekezési tippekhez igazodva változtattam picit az egyéni taktikámon, hogy hatékonyabb legyen, ugyanis a korábbival is, ami egyébként nem volt túl agresszív, azt vettem észre, hogy mivel a védekezés(em) a megelőzésre épül, a vissza zárásra, a labdást a csapat társ támadja, labda vesztésnél a játékosaim egyből automatikusan, ha csak egy pillanatra is, de megindulnak a labda felé, a körülményes emberváltással nagy nehezen átváltottam arra, akire szeretnék és eközben mind időt vesztek. Ezt az amúgy se magas agresszió rovására írtam, illetve az idén elég körülményes emberváltásra.

    Amit kipróbáltam, hogy vissza tettem az emberváltást automatikusra (semmi egyéb rásegítés), néha levált ugyan arról az emberről, akit irányítok, de hamarabb jutok el vele arra az emberre, akit szeretnék irányítani a vissza zárásban. Ezt csak akkor javaslom, ha valaki hasonlóan védekezik.

    A másik, hogy az agressziót lehúztam 40-re, így nem annyira agresszívek a labdás irányába, kevesebbszer indulok hátrányból a vissza futásban. Mondom még egyszer, ezt a megelőzős védekezéshez javaslom.

    A csapaton is szűkítettem egy picit.

    Így néz ki jelenleg:

    70
    55
    szervezett
    55
    55
    55
    free
    30
    40
    55
    cover

    Ha gondoljátok, próbáljátok ki és véleményezzétek.

    :R

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák