Új hozzászólás Aktív témák

  • yozsee11

    aktív tag

    Tegnap este leteszteltem az új patch utáni játékot, és azt kell, hogy mondjam úgy mint Garsza esetében, engem is iszonyatosan durván tolt a gép végig!

    Ömlesztve a tapasztalataim:
    Online seasons 4/4, minden meccsen 4-6 rúgott gól, a védekezésnél 10-ből 9 alkalommal szereltem, a maradék nagy részénél meg mellé rúgta vagy a kapus védett. Még a szlalommatyikat is le tudtam védekezni. Mikor már 3-4 góllal mentem akkor engedett neki is egy gólt. 2 tizit befújtak ellenem, abból egyik a szokásos kamu volt. Minden meccsen sikerült középkezdésből megindulva gólt szereznem, a játékosaim mintha valami gyorsítót szedtek volna, hihetetlen milyen sprinteket levágtak, még mikor megpróbáltam a szlalomozás is simán összejött...
    A passzaim nagyon pontosak voltak, volt olyan meccs, ahol 91% volt a végén. Egy sérülésem volt csak, nem volt jellemző az, amit itt írtatok páran. Az szokásosnál durvább fáradást se vettem észre, mivel mind a 4 meccset ugyanazzal a kezdővel játszottam végig és semmi lapot nem használtam, és az uccsó meccsen is bírták az iramot.
    Ezek után tesztképpen az arany online kupában is játszottam egy meccset az offline kupákért kapott pakkokból esett eladhatatlan játékosokból összerakott szedett-vetett csapattal 40-es chem-el és már a röhögés kapott el, hogy milyen simán átmentem az ellenfelemen.

    Gondolom jövő héten már épp az ellenkezőjét fogom tapasztalni az itt leírtaknak, de legalább jó volt végre a f*sz másik végén lenni egy kicsit :DDD

    Origin/Steam/UPlay: yozsee

Új hozzászólás Aktív témák