Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    Nekem ez a jatek egy par eve mar sokkal kevesbe szorakoztato, mert konkretan - szerintem - faraszto, hogy tamadasnal es vedekezesnel is folyamatosan koncentralni kell. Szerintem az EA mar kezdi tultolni a szimulaciot a FIFA-kban.

    Es amugy az vilagos, hogy vannak profik, akik nagyon jol toljak, de az, hogy a legalacsonyabb osztalyban folyamatosan bucira vernek...akkor mi lehet feljebb?..

    Amugy egyertelmuen az a nyugom, hogy a csapattarsak nem segitenek. Beallnak a vedo moge, amikor passzolnek, akkor futnak el onnan, ahova passzoltam, vedekezesnel vegignezik, hogy a tamado vegigfut a kozeppalyan (komolyan nem ertem, de ha en tamadok, akkor sokszor egyszeruen nincs kinek adni a labdat, mindenki mellett 3 centire all a vedo, vedekezesnel pedig mire odaernek, hogy szereljem, mar elpasszolja es MINDIG van valaki uresen. Rejtely es en osszesen EGY darab jatekost iranyitok egyszerre. Mit csinal a tobbi? Asszisztal.)

    Amikor jon ram a tamado es elhuzza az egyik iranyba, megyek utana a vedommel, visszahuzza, de a vedom mar arkon-bokron tul van. Ha ugyanezt megcsinalom tamadokent, akkor ugyanugy elmegy egyik iranyba az ellenfel vedoje, de valahogy visszaer.

    Bocsmar, hogy itt rinyalok, meg ilyesmi, de full kiabrandito, hogy lenne egy tok jo jatek, de mar nem jatszol vele, hanem mittomen, versenyzel.

Új hozzászólás Aktív témák