Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz bucketb0b #4297 üzenetére

    Az egész csapat nálam sem ugyan olyan jó soha, még 4-0-ás meccseknél sem. Mindig van 2-3 vagy több játékos akik ilyen 5-6-os átlag körül kapnak, ezt én néha a hibázásuknak, néha pedig annak tudom be, hogy egyszerűen nem kerültek játékba elégszer. Pl. ha az LB is és az LM vagy LW is gyengébb mint a túloldaliak, akkor valószínű, hogy a játék nem azon az oldalon folyt javarészt és nem tudtak igazán részt venni benne ezért a lehúzás. Ha egy védőről büntetőt kapsz akkor már szintén nem lesz 6-os feletti a pontozása.

    De azért vannak játékosok akik 90%-ban baromi jó pontokat kapnak, legalábbis nálam már van pár ilyen csodagyerek, ezeket próbálom kifigyelgetni és alapemberré tenni idővel.
    Nálam ilyen pl. Lulic Az az ember nem tud nem a meccs embere lenni komolyan, nem láttam még, hogy 8 pont alatt kapott volna a végén.

    Továbbá ilyen még Quagliarella, sokan alábecsülik, szerintem itt a fórumon kb senki nem játszik vele, mert csak 79-es rating és nem túl gyors, sem nem túl erős, visont az összkép az valami embertelen! Minden meccsemen, amikor játszik tutira lő 1-2 gólt, lábbal fejjel mindennel, ollózva! Próbáljátok ki, legeredményesebb csatárom jelenleg!

    Ilyen még F. Melo is, nem tud rosszul játszani, nincs nála jobb CDM-em jelenleg, jobb mint Khedira, jobb mint Rossi, mindennél jobb! 20 meccsen 12 gólos és CDM-ként játszatom természetesen, beteg.

    Még biztos van pár, most hirtelen ezek, de ami a közös mindben az az, hogy a ratingjuk nincs 80 felett!
    és ez nagyon fontos! Én már biztos vagyok benne, hogy a magas rating valahogy leskálázza a játékos képességeit, fellehet fogni egy osztásnak is tehát képességpontok/rating. Annál jobb lesz egy játékos minél többször oszthatóak a pontjai összértéke a ratingjával, ez így általánosságban biztosan igaz!

Új hozzászólás Aktív témák