Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    válasz bucketb0b #2869 üzenetére

    Kolléga... :O :N

    Ne csak nézz, olvass is kérlek. :R

    A labdafedezés eddig is megvolt, sprint közben, DE NEM ENNYIRE és NEM ENNYI TERÜLETEN! :K Itt pont ezen van a hangsúly, hogy máshol is kell már alkalmazni, mert csak így férhetünk hozzá sokszor a labdához, ma minden meccsem ezt igazolta.

    TESZTELJÉTEK.

    Szerencsére a passzjátékom, a befejezéseim is alakulnak, a cselek is jobban mennek, illetve ezzel a fedezéssel lehet igazán labdát szerezni/tartani/hozzáférni. SŐT! Egy gyors, agilis csatárral (DYBALA AKA MONSTER ;]) szembe futva a védővel, akár testcsel után megnyomva, szemből is arrébb lehet tolni a CB-t és ott is az 1 V 1.

    Ma 5/5-ös vagyok, az első jobbnak mondható játéknapom, 2 online győzelem és 3 offline legendary. Talán ezen el lehet indulni. (Az eddigi szenvedés után ez valamelyes eredményesnek mondható...)

    :R

    (#2862) Stylerr: Mindenképp kapcsold ki, mert ha be van, akkor annyira fog erősen sprintelni, amennyire erősen lenyomod a sprint gombot. Ha ki van, akkor élből maximális sprintet tol, ezért erre van szükség! Mivel sokszor nincs erre idő, hogy még erre is figyeljünk, szóval káros, ha be van kapcsolva.

    [ Szerkesztve ]

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák