Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Rypejakten #14242 üzenetére

    Most többszörösen is hülyeséget beszélsz, mert egyrészt most is nap mint nap játszok a FIFA-val, csak nem az Ultimate Teammel, azt a játékmódot csak januárban hagytam ott, pont amikor olyan patch jött, ami az én játékstílusomnak fekszik, szóval nincs köze ennek ahhoz, miért hagytam ott. Azért hagytam ott, mert szkripting van, mert vagy szopat a gép, vagy tol, nincs értelme fejleszteni, fejlődni, mert annál jobban szopat a gép, stb... és amíg ez így van, hogy valakinek lejt a pálya, addig ez nem igazi játék, csak egy szórakoztató eszköz.

    Caceres középhátvédnek lehet, hogy jó, meg szélső hátvédnek is valamennyire, de szerelésen kívül semmit nem tud. Az, hogy ő támogassa a támadást, elfutásokat csináljon oldalt, jó passzt adjon középre, ezekre ő nagyon kevés. És bár a sebessége jó, de nem annyira fordulékony sem, szóval a szlalomozásokat nem követi le annyira könnyen.

    Asamoah pont olyan poszton van abban a felállásban, ahova a total stat sokat számít. Nem tud annyira védekezni, mint Alex Sandro (aki ha LB lenne, az jó lenne), cserébe jobban támad.

    Umtiti csak a linkek miatt kell, ennyi kompromisszum kellett, de cserébe rengeteg plusz van a csapatban a másik felálláshoz képest.

    Florenzi meg kap egy Anchort, és már jobb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák