Új hozzászólás Aktív témák

  • ferni

    őstag

    no, én nagyon szenvedtem pár nappal ezelőttig, feljutogattam így is majdnem mindig a FUT Online Idényekben, de nagyon nem volt az igazi...
    aztán tegnapelőtt a 3. osztályban kipróbáltam a 4231(2)t és végre legalább valamennyire stabilabbnak éreztem a játékomat. Először egy BPL teammel próbáltam, Balo csatár, mögötte Lukaku, velük tolhattam pár meccset, Balotelli nekem nagyon bejött, tudom ajánlani, a sebességével voltak néha gondok, de meglepően jó volt, nem hittem volna.
    Aztán meg összedobtam egy ilyet.
    http://www.futhead.com/15/squads/7012945/
    összhang pont összejön a jobboldalt szerencsére és egész pofásan is néznek ki sztem :DDD
    szóval sikeresen feljutottam az Online Idények első osztályába, 11 idény kellett hozzá, ami elég jó, főleg, hogy a játék se ment és folyamat csapatokat próbálgattam és sehogy se állt össze a játékom.

    Pénzem van most egy kevés e csapat mellett is, sőt megvettem már Marchisiot meg De Rossit is de Jong helyére, de egyelőre marad még a holland a kezdőben, kell nagyon a védekezéshez, Marchisioval már túl támadó sztem a csapat.
    Egy a problémám, hogy fejleszteni meg nem igen lehet már a csapatot... max még Handanovic, de amikor meg volt nekem nem voltam tőle elájulva és Marchetti mindig nagyon jól véd és már teljes mértékben meg is bízok benne, ami elég fontos.
    Gervinho is tesztelve volt, legyen elég annyi, hogy El Shaarawy jobban bejön :)
    Szóval itt tartok, cél majd az első osztály megnyerése, ami nem lesz majd könnyű feladat, főleg amíg nincs pénz komolyabb csapatokra...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák