Új hozzászólás Aktív témák

  • ferni

    őstag

    válasz Stylerr #3652 üzenetére

    semmit nem számít kb a csapat chemje, az csak összeadja a játékosok egyéni chemjét, nincs hatással a játékra.
    az a lényeg, hogy minden egyes játékosodnak meg legyen a max 10es chemje, az számít csak, mert most ha pl berakod Melot a csapatodba, akkor neki lesz kb 1es chemje és olyan teljesítményt is fog nyújtani...

    a kapusodnak mindegy, hogy 25 a team chem vagy 100, neki az a lényeg, hogy meg legyen a 10 akkor fog jól teljesíteni. és ugyanez áll a többi játékosra is, egyénenként kell meg lennie.
    minden egyes játékosnak legyen meg a max chem és kész, a team chemistry csak egy gyűjtőszám ami ezeket adja össze, az nem javítja ki Melo chemjét egyáltalán.

    hiába 100as a team chemistry ha ott van Melo, nem lesz minden jó csak azért mert 100as a team chem, Melo teljesítménye sokat romlik, mert semmi összhangja nem lesz.
    arra kell figyelni, mint már írtam ,hogy minden egyes játékos rendbe legyen, mert attól nem lesz minden fasza, mert meg van a csapatnak a 100as team chem.

    pöppet sokszor leírtam sztem ugyanazt, de remélem érthető, hogy hiába 100as a team chem nem lesz tökéletes a team közel sem, ha nincs meg mindenkinél a chem..

    és a problémádra meg a megoldás igen egyszerű, egy szimpla hybrid team, ez a 433 (2) meg az egyik legjobb, ha nem a legjobb egy CDMes hybridhez, pl itt egy drágább verzió, hogy lehetne megoldani ezt a problémát.
    [link]
    de ha egy gyorsabb KVK és gyorsabb védelem kéne sokkal olcsóbban:
    http://www.futhead.com/15/squads/5543226/
    de sok ilyet össze lehetne rakni.

    ha meg nem akarsz hybridet csak egy ligából a teamet sajnos így jártál, a CDM kínálat tényleg borzasztó a BBVAban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák