Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    No, tegnap este beletettem pár játékórát a Fifa 15-be és megjártam a poklot, mennyet egyaránt.Tényleg félelmetes szélsőségekben ingadozik a játékmenet és azt gondolom, h ez az a körülmény, amit én és még jó pár fórumtárs csak nagyon nehezen tud elviselni -. mindenki vérmérsékletének megfelelően.

    1. Retaliation goal: az egyik streamen hallottam ezt a kifejezést, és nagyon találónak gondolom. Az úgynevezett megtorló gól már a 14-ben is észlelhető volt, de nem ennyire, mint most. Ez az, amikor szerzel egy gólt és a következő támadásban az ellenfél akadály nélkül átgyalogol a védelmeden és szerez egy másik gólt. Többen azzal magyaráztátok, hogy a valós életben, meccseken is előfordul ez, amivel nem is vitatkozok, de azzal már igen, hogy ez az ÖSSZES meccsen megtörténjen kivétel nélkül.

    A tegnap esti meccseimen mindkét irányban megvolt, vagyis én is szereztem így nem egy gólt, ezért azt sem mondanám, h csak engem sújtana az EA ezzel.

    2. Fordítás: volt egy meccsem, amikor 3-0-ra vezettem az első félidőben, majd a másodikban úgy kaptam négyet, hogy hozzá sem tudtam szólni. Ezt én már a "full megtorló gólsorozatnak" tartom, és baromira zavar, hogy nem tudom eldönteni: én voltam véletlenül sokkal jobb az első félidőben, vagy ő lett sokkal állatabb a másodikban. Az ellenfél még rám is írt utána, hogy: 3:0... Erre írtam neki, hogy köszi az emlékeztetőt, és még még visszafogtam magam, mert az idegeim nyilván egy pici csomóba összecsavarodva szenvedtek valahol a koponyám alján.

    Fordítás is van a valós életben, de ez nem reális. Én sokkal jobban szeretném, ha szoros lenne, de ne ekkora kilengésekben, mert sztem senki sem felejt el játszani a félideji szünetben...

    3. És mégis játszok: na, ez a durva, és ez azért van, mert ma reggel lenyomott meccsen minden megismétlődött, mint tegnap, csak éppen én fordítottam 2:0-ról 2-3-ra. Tolt Lukakuval két olyan gólt, hogy a védőim egyike sem volt a helyén, ha mégis, akkor elbotlott, felborult, megborult, elkóválygott, és még folytathatnám.

    A második félidőben háromszor indítottam hosszan és mindháromszor tökéletes befejezés: Sam, Kalou, Bendtner. Az első kettő ok, gyorsak, dinamikusak, de Bendtner az 54-es (!) gyorsulással???? Ez a faszi úgy lépett el az ellenfél védői mellett, mint az Isten, elegánsan, gyorsan, majd finishelte le a támadást a 85. percben.

    Bele se merek gondolni, hogy a másik oldalon milyen üvöltözést nyomhatott a szerencsétlen, én meg persze
    örültem, mint majom a farkának. :)

Új hozzászólás Aktív témák