Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    Üdv Fifa barátok! :)

    Eljött az idő, hogy elköszönjek a PS3 barátoktól és minden jót kívánjak nekik az új kihívásokban. :)
    (Mai nap folyamán egy nagyon kedves fórumos kolléga/barátom gazdagabb lesz egy remek géppel és némi Fifa tőkével...) :)

    Természetesen ha minden jól alakul, akkor nem maradok Fifa nélkül, hamarosan PS4-en próbálok meg újult erővel (valamennyivel kevesebb időráfordítással) játékot "tesztelni" és kikapcsolódni, majd a 16-al. Remélem ezt az ea is így gondolja és csökkenti a játék hibákat, a handicap-et és jobb díjazásokat tesz majd lehetővé. Ezek egyébként az alap elvárásaim is a játékkal kapcsolatban. :)

    Összességében úgy gondolom, hogy nem volt rossz a 15, sok örömöt okozott, de nem volt mentes hibáktól sem, gondolok itt a belassulásokra. Nekem jobban tetszett, mint a 14.

    Idén sikerült új rekordokat is beállítanom, korábbiakhoz képest, szerencsére jóval kevesebb játékidővel, mondjuk az elmúlt 1 hónapban már elég ritkán kapcsoltam be.

    1-2 eredmény, amire büszke vagyok:

    - A FUT online div 4 kivételével minden osztályt sikerült megnyerni, ebből 3-szor az online DIV 1-et (5 próbálkozásból, a 6.-at már nem fejeztem be), de amire a legjobban büszke vagyok, hogy egyszer sem estem vissza idén egy ligából sem. Ilyet még nem sikerült produkálni. :)
    - Pontosan a FUT online kupák besorolását nem tudom, de kb. 50 db-ot nyertem, ebből 35 db lehet a sima online gold kupa.
    - A barátokra mindig jutott idő, ;] :)) ezúton is köszönöm, aki gyakran írt és játszott velem, vagy írtam és azonnal játszottunk, ennek mindig nagyon örültem. :K (kb. 30-35 db kupát sikerült barátok ellen behúzni, ami külön pluszt adott a játékhoz!)

    PS4 accom várhatóan ugyan az lesz, de majd megírom, aki szeretne, majd jelöljön be. Persze majd ha aktuális lesz.

    (Tévezt sztem jövőre se fogom kihagyni, annyira bitang lesz. Persze Dybalával kiegészülve, ismét.) ;)

    :R

    [ Szerkesztve ]

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák