Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    nos nem igazán tudom mi a fene történik megint, de valahogy a hendi nem enged. fullos csapat 0 játékkal, mákkal sikerült 2-2re hozni, azon gondolkoztam inkább bevágok a végén 2 gólt magamnak hadd örüljön.

    A másik meg arra jöttem rá, teljesen mindegy milyen csapatod van. Ha épp az indításra kijön a kapusod és belerúgja a labdát a csatárba és már csak üres kapura kell neki gólt lőni, valamint most alázott szarrá egy noname hulladék 72 ratinges 54 összhangos fos csapat. Sztem ráhajtok most a kiesésre, más nem valószínű hogy összejön.
    Másik kérdés, hogy tudok passzolni a saját emberemnek? illetve hogy kell passzolni hogy ne a legtávolabbi legszarabb helyen álló embernek menjen a labda hanem a közeli üresen lévő embernek?
    Hogy tudom nem az ellenfélnek passzolni illetve nem belelőni minden labdát? hogy tudok a védőimmel a labda felé futni amikor ráváltok és nem pedig csak lassulni megállni és lesni a csatárt a labdával?
    Előre is köszönöm a válaszokat :R

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák