Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    UP Ruffier tapasztalatok:

    rosszabb, mint az alap kártyája számomra. pozitívumok: hosszabban és pontosabban dob ki, több labdát fog meg és tart meg, nem pattan ki róla, a levegőben is dominánsabb.
    negatívumok: sokkal rosszabb reflexek, érezhetően lassabb, és többet potyázik.
    minden játékos mindenkinél máshogy viselkedik, szóval lehet én fogtam ki rosszul.
    12 meccs, 22 kapott gól, abból 3 potya.

    UP Lacazette tapasztalatok:
    ő sem vált be. egy Lukaku-féle tankot csináltak belőle, bármennyire nem ezt sugallja a 88 pace, 85 agility és 88 dribbling. a labdakezelése botrányos, az első érintése túl rövid, és lassabban fordul.
    az erejét 80 környékére tippelném ingame, erősebb, mint a NIF lapja. erősebben lő, és magabiztosabb a levegőben is, több labdát tud lefejelni, vagy testtel maga elé tenni.
    14 meccs, 8 gól, 5 asszist
    én maradok a 79-es kártyájánál (cirka 300 meccs/300 gól, 100 assziszt).

    UP Nkoulou tapasztalatok:
    azért használom, mert Silva túlárazott számomra, és kapott egy rare kártyát. másodhegedűs Luiz mellett, arra jó, hogy tehermentesítse őt. levegőben a statokhoz képest elfogadható (mindössze 180 magas), viszont az ángliusnak van jó szava rá, hogy egy pussy. Luizzal ellentétben ritkán láttam kirontani és szerelni, fizikálisan átlagos, a helyezkedése átlagos, néha átlagon aluli. gyorsnak gyors, de egy istenadta hasznos sprintet nem láttam még tőle.

    UP IF Payet tapasztalatok:
    technikailag tökéletes, jól passzol, jól lő, gyorsabb, mint a stat mutatja, dinamikusan fordul, és rövid távon rendkívül agilis, 2 pöcivel maga mögött hagyja az emberét.
    viszont nincs annyira benne a játékban, mint Cabella, és gyengébbnek is érződik, mint 70 strength, olyan 58-ra saccolnám ingame.
    jól helyezkedik, a befejezése viszont körülményes.
    lőttem vele egy rainbow flick+kapáslövés gólt. :))

Új hozzászólás Aktív témák