Új hozzászólás Aktív témák

  • mkbla

    senior tag

    válasz Yodamest #14535 üzenetére

    +1

    :R éljen, osszuk meg egymással :)

    Én tulajdonképp "Ovvy" vagy "Krasi" videóit szoktam nézni a tecsőn (fifa 15 corner kick tutorial ... stb). Sok jó videójuk van szabadrúgásokat, szögleteket pl onnan lestem el. Szabadrúgások nagy százalékban betalálnak. Szögeltek valahogy nekik mindig bemennek, holott mindig minden ugyanúgy csinálok ahogy mondják.
    Ezt a kis szögletet már én is láttam, de még nem nagyon próbáltam, hogy a 16osról beadni a rövidre és onnan fejes.
    Személy szerint én a labdát megpróbálom az 5 és feles sarka alá állítani, (szerencsére általában ott is van alapból, és mondták is hogy nem szükséges elmozgatni) Van hogy LB-nyomva beküldöm középre az embereket a kapu elé, van hogy csak a 11es és 5és feles közé küldök mindenkit, vagy néha csak úgy beadom X-el 50-60%os erővel, aztán lesz ami lesz :D (de ez pl a videókban 100%-os gól, nálam nem de h miért? :F )
    Meg amikor beér a labda középre akkor már nyomom az RB-t és vagy le vagy fel próbálom befejelni a labdát.
    A videókban mondták, hogy ilyenkor már lehet nyomkodni B-t mint állat és akkor betalál. Volt aki azt mondta h csak akkor kell megnyomni a B-t ha az embertől 2-3 méterre van a labda. Vagy hogy tartsam addig nyomva a B-t amig el nem fejeli :F ? Akkor most mi a jó megoldás?
    Tulajdonképp egyik sem hozott 100%-os eredményt és nem találtam egyik verziót sem jobbnak a másiknál, de lehet h én vagyok a béna aki nem tud játszani :DDD

    ''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

Új hozzászólás Aktív témák