Új hozzászólás Aktív témák

  • Shit Life

    senior tag

    Eljutottam velük a FUT online kupa döntőbe de ott egy olyan góllal kaptam ki hogy szokás szerint elfut CR-el a szélen a hulla fáradt védőim mellett bepasszol és a védőmről mit egy darab fárúl bugosan begurult úgy a labda a kapuba hogy a kapusom lába mellett 2cm-re ment be a labda és nem gyorsan hanem ultra lassan!!! Ez így a 88.percben 1-1-nél, a kupáról ennyit! :(((

    Robeszka5:

    Inkább kikapok mint sem ilyen gyalázást hajtsak végre mint a sok ........ hogy ha a silver csapatával vesztésre áll egy silver ellen akkor jön a halálos trió és azzal meg van oldva, én azért jobban tisztelem a futballt, nem adom fel az elveimet mindent a győzelemért alapon! ;)

    szpal17:

    Sajnos én is szoktam így járni hogy 2-3 gólos előnyt bukok el csak azért mert az ellen Reus és Robben-ei még a 90.-ben is futnak mint a nyulak főleg ha stupid sprinter-szlalomos az ellenfél, én meg már lépni sem bírok! Olyankor szoktam "park the bus" contra attack, csak ezzel is az a baj hogy nem nagyon tudok kontrázni mert a támadóim is akkor már halottak és képtelenség egy Alaba vagy Walker ellen 20m-ről utolér!

    Rypejakten:

    Én szoktam cserélni de az sajnos csak 3 ember és vajmi kevés, a KP vagy a védelem akkor is hulla marad :)

    [ Szerkesztve ]

    Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!

Új hozzászólás Aktív témák