Új hozzászólás Aktív témák

  • n0tr3adY81

    aktív tag

    válasz [-HERO-] #3311 üzenetére

    Igen, bocsánat.. Összekevertelek valakivel :B

    Igazából azt gondolom, hogy az építő jellegű kritikának van helye -sőt meg is fogadjuk, ha kivitelezhető- de van, aminek nem.

    Hogy magyarázkodjak egy kicsit :
    A *gyári automunkás* csak 45° eltéréses irányokban tud dolgozni. A földek széleinek kijelölése 3 db transform dummy elhelyezésével megy, a 3db. koordinátái adják a 4. sarok koordinátáit. Ebben a kiadott téglalapban tud csak a gyári munkás dolgozni. Szabálytalan alakú földeket NEM LEHET körbejelölni (emiatt tessék a Giants Softwarenél panaszkodni), mert sehogy sem lesz jó.

    Mondok egy jó kis példát.
    A képen látható két ~téglalap.
    Ha a nagyobbik téglalappal jelöljük körbe a földet :
    - Bele fog szántani a másik földbe is.
    - Fel fog akadni a bokorban.

    Ha a nagyobbik téglalappal jelöljük körbe a földet :
    - Nem fogja learatni a teljes földet.

    Pluszban még :
    Megvásárlás után műveléskor a téglalapon kívül eső területekre ki fogja írni, hogy "Ez nem a te földed." és a munkagépek sem fognak menni rajta. És ha átlóg a szomszédos földre, akkor arra is kihat.
    Innentől kezdve értelmetlen, hogy megvásárolhatóvá tegyük a földeket, és beszámozzuk a PDA-n. Egyébként meg 5 perc és alap photoshop tudás beszámozni a pda_map.dds -t :)

    A bokrok elhelyezése : mutass nekem olyan szántóföldet, ahol a föld körül minden oldalon hagynak 5-6-10 méteres fűsávot, hogy a gép kényelmesen meg tudjon fordulni ;]

    Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit

Új hozzászólás Aktív témák