Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz bLaCkDoGoNe #3866 üzenetére

    Hát, poszt-apokaliptikus loliknak <3 kell megmenteni a poszt-apokaliptikus jövőt. :D

    A többi felsorolt mod (a Shoujo Companions-on kívül) pedig azt a célt szolgálja, hogy ne legyen az, hogy 3. szinten már különösebb nehézség nélkül szupermutánsokat mészárolsz halomra Hard-fokozaton.

    Egyrészt, lelassul a fejlődés és sokkal nehezebb lesz a játék. Amellett, hogy pl. az evés-ivás már nem gyógyít (csak életbenmaradsz...ha nem kajálsz meg szlopálsz rendszeresen -és változatosan-, akkor éhen/szomjan halsz. Az élelmiszer is sokkal drágább lesz. Sőt, a kalória/fehérjebevitel és a magasság/testsúly függvényében a karakter hízhat/fogyhat/izmosodhat/satnyulhat. És ez látszik is rajta. A kalóriaégetés pedig annak a függvénye, hogy mennyit sétálsz, futsz, vagy állsz egyhelyben. Különböző telítettségi állapotokhoz különféle pluszok/mínuszok járnak. Baromi hangulatos, amikor valahol a pusztában egy kimeritő, exploring-val teli nap után tábortüzet gyújtasz és megsütöd a vacsorádat. :K), a sérülések is sokkal realisztikusabbak, a sugárzás is sokkal veszélyesebb és könnyebb is beszedni nagy dózist. A függőségek sem tűnnek el varázsütésre. Az alkohollal is érdemes csínján bánni, mert END-függvényében akár nagyon hamar is toxikus halált lehet halni vagy akár napokig a Styx-folyó partján vegetálni élet és halál között. Az alvás is nagyon fontos lesz.
    A mindenféle chem-eknek súlya is van, és sokkal ritkábbak. Nincs minden sarkon 2 RadAway meg 5 stimpak. A lőszernek is(!) súlya van, nincs az, hogy 20000000000 ammo van nálad minden fegyvertípushoz. Mindemellett még ritkább is, szintúgy, ahogy a jó állapotban lévő fegyverek. A rosszabb állapotban lévő darabok hajlamosabbak a meghibásodásra. A javításukhoz sem kell feltétlenül ugyanolyan cucc, van keresztbe-kompatíbilitás. Végre igazi értelmet nyer a barter-skill.
    Ja, tényleg...a főjellemzőid SOKKAL jobban befolyásolják a játékot, ahogy a skill-jeid is. LÉNYEGESEN többet számít, hogy mikre vagy specializálva.
    Fel van javítva az AI, sokkal halálosabb harcrendszer (ez rád is vonatkozik), feljavított lopakodási-rendszer, rengeteg új tárgy, fegyver, armor. És lehetne még sorolni... Kész mikromanagement lesz a TÚLÉLÉS (főleg alacsonyabb szinteken).
    Tehát pont azokat a dolgokat építi bele a játékba, amiket eddig baromira hiányoltam. Megsokszorozza az élvezeti faktort.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák