Új hozzászólás Aktív témák

  • Tengri

    senior tag

    válasz CragON #3021 üzenetére

    Szia!

    Elnézést, hogy nem reagáltam a kérésedre. Viszont ennek ellenére jó konzolt választottál. :K Sajnos súlyosabb TV-k esetén ez a funkció a konzolok jelentős részénél problémát okoz.
    Erre megoldást az egyik fórumtárs próbált is találni:
    "Egyedüli gyenge pontja a konzolnak, ahol az előre hátra döntést lehet szabályozni, 2 hosszú 5-ös átmenő csavarral van rögzítve, amit hiába húzok meg, nem tartja meg a tv-t az adott pozícióban. Könnyedén billeg, és általában picit előre dől, elhúzza a tv súlya. Pedig a tartó elvileg 60kg-ig jó, az én tv-m csak 22kg.
    Minden más nagyon stabil, forgatás, kihúzás is.
    Azt a két hosszú átmenő csavart jövő héten cserélni fogom 4 rövid 6-os csavarra, és nem átmenő lesz hanem mind a 4 rögzítési ponthoz külön csavar kerül, remélem ez megoldja a gondot. Azért egy 20 ezres konzolnál, az említett ponthoz kicsit erősebb gyári megoldás javasolt lenne."
    Remélem a te gondodat is megoldja. :K

    "Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."

Új hozzászólás Aktív témák