Új hozzászólás Aktív témák

  • csemege86

    tag

    válasz Abel-0101 #2859 üzenetére

    Abel-0101 - Még régebben, 2752-nél részletesen leírtam, hogy nem ilyen egyszerű. Egyrétegű gipszkarton a fal. Nagy tévét akarok, nagy konzollal (ez, ez, vagy ez), tehát a mögötte levő 60 centinkénti fémprofilokat kell felhasználni, hogy a konzol átérjen többet is. Nem csak egyet, mint ahogy jelenleg az egykarú, egy csatlakozású kisebb konzolomnál van, amit haverommal felfúrtunk egy óra alatt. Ekkora konzolnál, súlynál, dupla karos rögzítésnél már statikai oldalról is vizsgálni kell a dolgot, amihez 0 tudásom van.

    Tengri, Abel-0101 - igen, velük felvettem a kapcsolatot, de a kommunikáció elhalt. Nem hívtak vissza, amikor már a részletekről kellett volna egyeztetni.

    macilaci78 - pontosan ez a gondom, igen: én nem értek hozzá, más meg nem fog felelősséget vállalni. Pénz nem számít, de mindenképpen hozzáértő, megbízható, referenciákkal és garanciával rendelkező szakembert keresek.

    Nem akarok beletörődni, hogy csak mert egyrétegű a gipszkarton, le kell mondanom a nagy tévéről, mikor ott vannak mögötte a fémprofilok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák