Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    ismerősnek segítettem regelni (idősebb korosztály), a pár alapadat után felöltöttem neki egy profilképet, de nem jelent meg, sem a kis négyzetben, sem a fényképek között. feltöltöttem még egyszer ugyanazt gondoltam először vmi hiba lehetett, de másodjára sem lett jó.
    megnéztem mobilról (m.facebook.com-on) ott minden gond nélkül látszik a profilkép, és mindkét feltöltött kép a fényképek között. www.facebook.com-ról megnézve meg nem látszik. ez mi a ... ? :Y
    ráadásul beállítom hogy vmi ne jelenjen meg az idővonalán vagy csak ő lássa, ennek ellenére én mint az ismerőse is látom, aztán ha ráfrissítek már nem, majd megint ráfrissítek újra látom. szintén a mobilos face-ről megnézve hibátlanul jelenik meg akárhányszor frissítek.

    ez azért így 2012-ben elég ciki hogy nem lehet egy friss reget normálisan beállítani hogy úgy működjön ahogy kell, és még a kép is látsszon a www.-os verzióban. :(((

    ha vki találkozott már ilyennel és tudna segíteni hogy mit lehet ezzel kezdeni nagyon megköszönném. :R

    u.i.: természetesen a PC-s böngésző cache, cookie törlés már megvolt, másik böngészővel is megnéztem, ugyanez a helyzet. vmi a face szervereivel lehet vagy nem tom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák