Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy nagyon régi fiókom, amit azért hagytam a fenébe mert telefonszámot kért tőlem a facebook. Aztán pár évvel később rápróbáltam és egy sima password reset-tel újból tudtam használni. Csatlakoztam egy autós csoporthoz meg ismerősöket keresgettem de nem jelöltem be senkit. Ismerősöm nincs, az autós csoportba nagyon ritkán írtam. A fókba se nagyon jelentkeztem be csak a laptopomról amit hetekig be se kapcsoltam.

    Egyszer csak kitalálta megint hogy adjak meg telefonszámot. Végül megadtam, jött SMS és beléptem. Követni kezdtem egy autós újságíró szakmai profilját. Beléptem végül a mobilomon is de csak böngészőből. Egyik barátom ismerősei között keresgéltem a közös ismerőseinket amikor feldobott egy képernyőt hogy töltsek fel magamról fotót hogy ellenőrizni tudják én én vagyok. Különben tiltanak 30 nap múlva. Aha. Egyetlen fotóm sincs fent, se profilkép se semmi, mihez hasonlítanák... Nyilván nem ez a valódi indok.

    Viszont fotót nem akarok feltölteni, és ahogy olvasom a neten, van akinek hetente kell feltölteni, másnak meg később már fényképes igazolványt kér.

    Mit lehet ezzel tenni? Miért szívatnak pont engem? (És miért van az hogy a fake news terjesztő propaganda accountok élnek és virulnak, meg a laposföld hívők meg az összes többi kretén, míg a cukrosfiú cége szerint az én tevékenységemmel lehet valami gond amiért állandóan a privát szférámba akarnak férkőzni)

    Gondolom inkább csak szimpla adatbegyűjtés lehet hiszen se fotóm se profilképem se mobilszámom nincs megadva és fáj nekik az infó hiány.

    [ Szerkesztve ]

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák