Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    Halihó, új vagyok itt. Van ez az új felület. Nos, nekem nagyon nem tetszik. Melyik fantáziaszegény lény volt olyan "kreatív", hogy fogta és egy az egyben átrakta a Facebook mobilos felületét PC-re?!?!? Komolyan, ennyire futotta? Egyszerűen okádék módon néz ki a mobilos, bő helykihasználással, nagy ikonokkal dolgozó felület PC-n, nem is értem... Ahh, mindegy is, flame off.

    A lényeg, olyan "szerencsés" voltam, hogy az én fiókomon is elérhetővé vált ez a "fantasztikus" (inkább okádék) felület, amitől ha lehet megszabadulnék. Hogyan lehetséges ez? Egy ideig elérhető volt a visszaváltás gomb, aztán az már csak 48 órára állította vissza legutóbb, most meg teljesen eltávolították számomra a visszaállás lehetőségét. Aztán véletlen felfedeztem a 48 órára visszaállás lehetőségét megint, de nem ott ahol eddig volt, hanem a Marketplace-en a hirdetett cuccaim között volt elérhető. Valami ilyesmi körítés volt, hogy a "megszokott áttekintés érdekében lehetőséged van 48 órára visszaállítani az eredeti nézetet" a hirdetett cuccok között. Egyből vissza is álltam nem kérdés, csak sajnos lejárt a két nap, idő közben pedig le kellett vennem a hirdetést, mert tárgytalanná vált, így pedig nem tudok általam hirdetett cikket megnyitni, ergo nem tudok visszaállni. Nincs valami bővítmény erre, vagy nem tudok valamit editelni a HTML-ben, amitől visszaáll az eredeti nézet, vagy akármi? A bővítményes a legutolsó megoldás, amihez folyamodnék, ugyanis nem feltétlen szeretnék erre külön bővítményt használni.

    Aki tud, az kérem SEGÍTSEN, mert megőrjít már ez a fos nézet. A két testvérem bezzeg volt olyan szerencsés, hogy ők még csak bekapcsolni sem tudják az új felületet... Irigylem őket.

    Szerk.: Ha volt itt már téma az új felület és volt rá megoldás, akkor sry az ismétlésért. Csak nem akartam visszaolvasni a sok komment láttán :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák