Új hozzászólás Aktív témák

  • Velocity

    aktív tag

    Sziasztok! Nagy gondban vagyok és jó lenne ha valaki tudna segíteni... a problémám a következő:

    Röviden: kb 1-2 hete nem láthatóak az adokveszek posztjaim senki számára a facebook csoportokban.

    Bővebben:
    amikor felrakok egy terméket BÁRMELYIK adokveszek csoportban, nálam rendesen megjelenik, látszólag minden rendben is van. Ott van a saját termékeim között, látom akkor is ha csak görgetek a posztok között stb. Egy ideje (kb 1-2 hét) feltűnt, hogy zéró aktivitás van a posztjaimnál: se egy like, se egy komment, se semmi... gyanús volt, mert általában azért elég sok port kavarnak a cuccaim (ritka, nehezen fellelhető dolgok, amikre nagy a kereslet). Miutána ma felraktam egy csomó cuccot, körbekérdeztem haverok közt (akik bent vannak azokban a csopikban), hogy kaptak-e értesítést arról, hogy posztoltam, és ahogy sejtettem nem.
    Kezdett gyanús lenni a dolog, kb 1-2 hete, amikor ez az egész elkezdődött, akkor volt egy olyan problémám, hogy ikeás csoportokba akartam feltenni egy kanapét, viszont ezek a csoportok jellemzően úgy működnek, hogy a posztok csak admin jóváhagyás után mennek ki. Szóval felraktam a kanapét és vártam a jóváhagyást. Aztán amikor már épp kezdtem volna szidni az adminokat, hogy 24 óra után sem hagyták jóvá a posztomat, akkor gyanús lett, hogy egyik csoportban sem hagyták jóvá a 4ből. Felvettem a kapcsolatot az adminokkal és kiderült, ők kiengednek azonnal mindent, ami megfelel a szabályzatnak, és az én posztomat nem látják. Póbálkoztunk teszt posztokkal, de nem látták, nekem viszont ott volt, hogy függőben a poszt.
    Kb 5-6 éve volt már ilyen, akkor a facebook szarakodott és beragadtak posztok.
    Sajnos mint kiderült, most nem erről van szó.

    Amiket észrevettem:

    1. Feltöltök egy adokveszek posztot és meg is jelenik, látszólag minden rendben. Kimásolom a poszt url-jét, megnézem egy másik facebook profil alól és azt írja piros keretben, hogy "Ezt a bejegyzést eltávolították, vagy nem lehet betölteni." Ez egyébként azokban a csoportokban is így van, ahol én vagyok az admin. [kép]

    2. Sima bejegyzéseknél (tehát ami nem adokveszek poszt) azokkal nincs ilyen gond.

    3. Viszont még egy dolog: amikor direktbe egy termékre akarok írni privátban az ott lévő kis messenger ikonnal, akkor nem tudok: kiírja, hogy "Probléma az üzenetküldéskor. Sajnos hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra később." [desktop printscreen], [mobil printscreen]

    4. A hibák ugyanúgy fent állnak mobil appon és asztali gépen is, szóval nem hiszem, hogy eszköz függő lenne (pl mobil app)

    5. A sima posztokkal nincs gond, csak az eladó tárgy jellegű bejegyzésekkel

    6. Messengeren is simán tudok beszélgetni mindenkivel, csak a közvetlen termékről indított üzenet nem megy

    Fogalmam sincs mi a baj, google nem segített, és látszólag a profilommal is minden rendben... Ötlet?

    ...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!

Új hozzászólás Aktív témák