Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz WhiteWalker #17841 üzenetére

    Nyugi,nekem is most futnak be a nőnapos és egyéb többnapos marhaságok,sőt van pofája szombaton feladott,már "elkelt" jelzéssel ellátott hirdiket tolni az arcomba...

    Másik bónusz,amivel szembesültem,hogy telón az app teljesen nem tud a gépes ténykedéseimről,tegnap kidobáltam a "szemetet",erre ugyanúgy ott virítanak az eltüntetett posztok.Mégjobb,telóról eltüntetve bár maga a poszt eltűnik,de ott marad a törlés utáni egyéb teendős ablakocska ki X-elhetetlenül,mert mobilon az nincs.Egyre szemetebb az egész.Ha időrendbe teszem,akkor meg üres oldal jön be csak.Amúgysem feltétlen szerencsés,mert "érdekesebb" a népszerűségi lista,időrenddel már elég gáz 1 napos dolgok után visszakeresni,de így ha írogatnak hozzá,fentmarad napokig,ez tök jó,max kitörlöm,ha engem nem érdeklő dolgot upolgat a nép.De már hónapok óta mondhatni csak romlik,pedig mobilon bétás is vagyok,majd mindennap jön frissítés is.
    Másik jó dolog,hogy olyan kecés dolgot tölt be mindkét platformon,a Messenger is,hogy fossa összefele magát,ha az ember görgetne.
    PERSZE annál viszont butább,hogy az ember ha valami lapon görget lefelé,van,amit én is csak havi 1x olvasok át,memóban tartja és hízlalja a lapot,Messenger ugyanez,és terheli lefelé a gépet/telót,egy jobb híroldalon meg ugye napi x hír jön,keresnék viszza 30-40posztot,csak haldoklik a gép is,teló is.
    Messengeren szintén gáz visszanézni több napot,nehézkes,belassít.Akkor,ha már előre mindig olyan kevés a cache,szinte csak annyi,amennyi az adott ablakra ráfér,akkor ugyan dobálja el a szemetet felülről,amit olvastam,biztos meg tudnák oldani.

    Jöhetne valami népszerű új! platform.Sajnos még mindig fészen érem el az ismerőseim 95%-át...

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák