Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahatma
aktív tag
válasz tahoman #1307 üzenetére
én tavaly félévben vizsgáztam le fonetikából, azóta teljesen kitöröltem a memóriámból, kell a hely másnak.....de azért megnézem ezt az érdekes kis feladatot
''R'' influence valóban van.....
[Szerkesztve]Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz tahoman #1314 üzenetére
holnap megnézem a jegyzeteimet, mert fejből nem merek baromságot mondani
iszonyú mennyiségű fonetikai szabály van, amiből csak a legfontosabbakat tanultam meg, de azokat is fel kellene frissítenemKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
Mission Impossible......ha soha nem tanultál angolul, akkor nem is fog menni sajnos, így ezen nem lehet segíteni
I supplied, I will supply pedig nem hinném hogy nagy segítség lenne....
Angolban nincs ragozás, inkább az igeidők számítanak.
sok sikert!Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
olyan mint ragozás nem létezik az angolban, tehát az egyszerű múltnál és jövőnél, nem fog változni az ige alakja
I/you/he/we/you/they supplied és will supply
de azért ez annyira szövegkörnyezettől függ, hogy ez így tényleg baromi nehéz
de ha ez segít, akkor szívesenKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
ha már Ázsia, talán még a ''komisszár'' is belefér, ott szeretik az ilyen komcsi dolgokat és ennek van egy félelmetes kicsengése, ami egy adóbehajtónál nem utolsó szempont
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Petersson #3518 üzenetére
Az Olasz és Spanyol Adela becézett alakja, jelentése ''csodálatos''. - talán így ''magyarosabb''
Az Adelina a becézett, az Adela pedig a normális név, szerintem.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Petersson #3521 üzenetére
''Az angol Augustine olasz megfelelője, jelentése: tiszteletre méltó.''
annyira nem kell túlbonyolítani, ha egyértelműen kiderül hogy ez női név.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Petersson #3523 üzenetére
hát, ez nem sok értelmeset jelenthet, klasszikus értelemben persze
''közhírré tétel, kihirdet, közöl'' ezekből talán valami értelmeset ki lehet hozni, talánKét hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Szabesz #3554 üzenetére
valami ilyesmi ''I'd glad that...'' ''I'd admire to...'' ''I feel pleasure..''
de majd valami szaki kijavít ha nagyon tévednék mi a pontos szövegkörnyezet?Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
-
mahatma
aktív tag
válasz Stalker-2572 #3971 üzenetére
Szlengben használják a pénzre -> cheese=money
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
mahatma
aktív tag
válasz Psychonaut #6266 üzenetére
Make yourself at home. Inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest