Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Azt, hogy lehetne angolra fordítani, hogy : "de minek?"
Néztem szótárban de nem találtam sehol olyan kérdőszót, hogy minek.
Illetve egy helyen találtam ezt: "minek? - cui bono?" (elég érdekesnek találtam ez utóbbit mert nem igazán hangzik angolnak...)[ Szerkesztve ]
-
DAVID0000
aktív tag
válasz Hasaggymeg #6142 üzenetére
Kösz a felvilágosítást, sokat segített.
-
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok.
Az a mondat hogy van angolul hogy:
"Egy világ dőlt össze bennem." -
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném ha segítene valaki ezt lefordítani nekem:
"Methylchloroisothiazolinone (5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one) is a preservative with antibacterial and antifungal effects within the group of isothiazolinones. It is effective against gram-positive and gram-negative bacteria, yeast and fungi."Itt a link ahonnan szedtem hátha segítek vele.
Köszi. -
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Le tudná nekem ezt fordítani valaki pontosan?
"... invited you to check who has deleted or blocked you from their contact list on MSN." -
DAVID0000
aktív tag
válasz Psychonaut #6206 üzenetére
Kösz mindenkinek.
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Le tudná ezt nekem valaki fordítani?
".. a pocketful of sunshine.."
Igazából ezt a szót nem találtam sehol : pocketful , a második fele még megy. -
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok.
Önéletrajzba szeretném beírni a végzettségem angulul de nem találom sehol az angol megfelelőjét. A bizonyítványomban is csak magyarul van.
Valaki le tudná segíteni fordítani :Közlekedés-üzemviteli szállítmányozási technikus
-
DAVID0000
aktív tag
válasz Fecogame #6838 üzenetére
Ok. Köszi.
Még lenne egy kérésem ha valaki tudna segíteni ezt lefordítani hálás lennék:
A technikus képesítéshez kapcsolódó szakmai gyakorlat keretében először a Somló Volán Zrt. (Ajka), majd a későbbiekben Bolla és társa Bt. (Noszlop), gazdasági társaságoknál különböző a szakmához kapcsolódó feladatokat láttam el.
Pályakezdőként elsősorban szakképzettségemnek megfelelő (Közlekedés-üzemviteli szállítmányozási technikus) - szakmai tapasztalataim elméleti és gyakorlati téren történő bővítéséhez kapcsolódó - munkakörben szeretnék elhelyezkedni. Céljaim közt szerepel az angol középfokú „C” típusú nyelvvizsga megszerzése, illetve ECDL tanfolyam elvégzése. Nyitott vagyok munkáltatói igény szerint tanulmányaim, ismereteim bővítésére. -
DAVID0000
aktív tag
válasz Hasaggymeg #6849 üzenetére
Köszi a segítséget.
Azt hiszem még nem keveset kell tanulnom a középfokúra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest