Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Hey Boys!! I did'nt know when I want to do my english homework,I have to come here!
mod: remélem azért a fele legalább jó,fél év után örülnék neki
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz darnellsmith #4767 üzenetére
1. Szerintem oks.
2. Ez is.
3. ... He has gone alredy.
4. ... Are here your friends alredy? Yes,they have just arrived.
5. ... nem tudom hogy kell-e az az ever
6. Who is the neighbour's husband? I don't know, I haven't met with him yet.
7. Have you ever ridden?
8. It's the first time that I have driven car.
9. Én ezt nem gone-nal mondanám,de mást sem merek mondani,mert nemigazán van ötletem...
10. Tom isn't here. He has gone to the shop for newspaper.
Ezeket bőven ne vedd készpénznek. Nemrég vettem át újra és éreztem magamban annyi bátorságot hogy körmöljek. De szerintem egy okosabb valaki fog benne hibát találni...
R: a didnot csak elírás volt az English-t télleg eltoltam az össztételre pedig mond azt hogy jó és akkor rendben leszünk
a boys-t meg eleinte így akartam: HeyBoys(olyan lazásan ) csak a végén mégis beletoltam a 'space'-t és elfelejtettem a nagybetűt...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz darnellsmith #4772 üzenetére
De szerintem is. De csak azért mert PresentPerfeckt van. Amúgy az is értelmes amit ő írt(sztem),csak most ide nem jó.
De csak akkor ha így gondolod! : Ez az első alkalom,hogy autót vezettem.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz darnellsmith #4776 üzenetére
És még nem is volt a Past Perfeckt Meg ez a sok nyamvadt igeidő paszívban? Szép ez a nyelvtanulás
-
hoffman_
nagyúr
4. , 8. érdekelne, hogy van helyesen , illetve ha valamit elrontottam
Engem is,mert vmit tuti nem jól csináltunk
4. lehet hpgy itt is igazad lesz
6.aláírom h nincs vonzata és könnyen lehet h ezt is buktam,csak nekem olyan kézenfekvő a vonzat"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz S W A T #4784 üzenetére
tudom én a 4768-t nem értem
Na de ilyenkor mi van ha a kedeves angol anyanyelvű olyat mond amit nem értünk
Milyenkor?Ha erre gondolsz: Na de ilyenkor mi van ha a kedeves angol anyanyelvű olyat mond amit nem értünk
Akkor sztem: igen.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #4785 üzenetére
Bocsi elírtam a 2-at. Így akartam:
*Ha erre gondolsz: Meg lehet tanulni maradéktalanul teljesen tökéletesen angolul? Sokak szerint nem.
Akkor,sztem: igenNah csak összejött Hát akkor mégegyszer: igen. Azt hittem vmi bonyolultabbat akarsz mutatni,vagy képet szúrtál be,mert annyi enter volt a 2 sor között
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
ezt én is közsönom
S W A T: Hát anyanyelvi szinten nem is. De teljesen tökéletesen igen. Nameg nem mind1 hogy egy hipervállalat csúcsvezetőjéhez méred magad vagy egy kikötői dokkmunkáshoz. Mind2 angol anyanyelvű és mégis...
Amúgy nézz csak meg engem! ........... Nekem még nem sikerült
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz S W A T #4793 üzenetére
Jaah,hogy így.... Hát szerintem egyrészt tanár és tanfolyam nélkül nagyon nehézkes és döcögős. (a 2 közül amúgy a tanár sokkal jobb) Viszont ahhoz h teljesen elsajátítsd,ki kell menned angol környezetbe.Ahol bizony fognak meglepetések érni. Nem halálosak Pont annyi,amennyi ahhoz kell,hogy tökéletesítse a nyelvtudásod. De ha csak itthoni tudással mész ki,akkor biztos hogy fogsz koppanni(főleg tanár nélkül) Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Összespanolni, élő USA nyelvben...?
Kaptam valami foszlányokat, mint gether around, de ez nem tudom mire elég, és hogy nézne ki teljes valójában. Márha alapvetően helyes is lenne...
Etlet?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Hasaggymeg #5830 üzenetére
Igen-igen, de neeem
Díjazom a jószándékot, de nekem ilyen über jú esz é szleng kéne
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Valaki tudna erre gyorsan, lehetőleg még ma este? Kiderül
(...That is pretty much what Barack Obama’s new administration has managed. ...)
It has separated the issues where agreement is reachable, such as arms control, from those where it isn’t, such as the future of countries such as Georgia.
(...The EU’s efforts, however, look quite puny....)- itt az előtte/utána is, hátha segít, az aláhúzott a nagyon bajos
Elég nagy szopás cikkek vannak economist.com-on, alig tudok velük kezdeni valamit...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz Hasaggymeg #6737 üzenetére
Tény, csupán azért írtam, mert én nem úgy gondoltam. Az is tény, hogy könnyen lehet, hogy én hibáztam, arra építettem csak, hogy angol nyelvű filmekből, úgy sejlett az emlék, hogy a one nem volt benne. Lehet, hogy tévedek
Mellesleg elírtam... És a Moulin Rouge duett-refrén az All you need is love, ma reggel ugrott be
-
hoffman_
nagyúr
válasz dabadab #6745 üzenetére
Nem kell kötelezően tudatlanságra gondolni. Nekem egyértelműen Ewan McGregor hangja villant be, mert nagyon tetszett a dal a filmben Annyiban igazad van, hogy sok Beatles szám nem kúszott még a fülembe, de az nem azt jelenti, hogy ne ismernék/értékelnék egy akkor muzsikát - most meg is lesem az eredetit, hogy tudjam mire építettek
Hasaggymeg:
Nem kérdés. Ezért nézek angol filmet angolul. Legújabb akcióm valami vicces Jackie Chan-es fantasy vígjáték, amihez nincs .srt fájl, ergó felirat sem, szóval most annak esek neki. Mútkor elkezdtem, értegettem, csak nem tudtam befejezni. Fura, hogy az alapvető szófordulatok már mennyire magától értetődőek, egészen örültem magamnak néhol a film alatt.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Hasaggymeg #6747 üzenetére
Kössz a biztatást ( Egyenlőre ez is megteszi, így sem értem teljesen
-
-
hoffman_
nagyúr
Hát, jól van, akkor igazat adok nektek
LadyLorien:
Think before talk? Mondjuk?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Psychonaut #8224 üzenetére
Én Amerikába készülök
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest