Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    válasz TheNewDawn #127272 üzenetére

    Ezért nem akartam belemenni veled ebbe, mert nem vagy képes kilépni egy pillanatra sem a saját valóságodból, de legyen, csak a kedvedért utánanéztem, hogy mennyibe kerülne különböző webshopokból (hogy ugye mindig a lehető legolcsóbb helyről vegyünk, de azért minőségi cuccokat)összerakni egy i5 8400 +RTX2060-as konfigot 8GB rammal, 400-as táppal, tokkal-vonóval. A vége 284ezerre jött ki úgy, hogy ebbe nincs benne a posta és a monitor, bőven 300k fölé tornázza az árat. Persze valamelyik hasonló teljesítményű ryzennel lehet belőle faragni 10-15 ezret, ha szerencséd van, de ez nagyon messze van a 220ezres ártól.

    És akkor emellé oda lehet tenni, hogy ugyanígy felszerelt lapost lehet venni 1100 euróért, olyat, ami le is hűti a cuccot, nem csak tojássütésre való.

    És akkor nem beszéltük arról, hogy az asztali gép és laptopok felhasználási területe teljesen eltér egymástól, főleg abból adódóan, hogy az asztali gép oda van kötve az asztalodhoz, míg egy laptopot felkapsz az asztalról, bedobod egy táskába és elviszed, ahová szeretnéd.

    Komolyan nem ártana kicsit felnőni és kinyitni a szemed a világra, mert nem csak az a világ, amit a közvetlen környezetedben látsz, annál kicsit nagyobb. Ez a fellengzős lapos föld szöveg meg nagyon gyenge volt, legközelebb valami komolyabbal állj elő, mondjuk némi érvekkel, úgy hatékonyabb lenne.

    (#127273) TheNewDawn: Az Y520 minden, csak nem gamer noti, egy műanyag házba burkolt szörnyeteg, ami ha 1050 + i5 kombónál erősebb vasat kap, lefőzi a kávét. Volt olyan gépem is (egy nónaposan 160-ért vettem, mert kellett az eladónak nagyon a pénz), olcsó, ha kocagamer vagy, jó is, de hosszú távra nekem túl gyenge minőség. A TMX által szoláltatott "garancia" a másik, ami miatt Lenovo-t nem venék magamnak.

    [ Szerkesztve ]

    **********

Új hozzászólás Aktív témák