Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Shing #11292 üzenetére

    Korábban írtam pár gondolatot az Ob grafmoddolás mellékhatásairól, ezen előtte gondolkodj el. Hamarosan újrarakom, de nem teszek fel ennyimindent, nem éri meg az instabilitás azt a kis szépségtöbbletet, ez főleg vonatkozik a Liquidwaterre, amit fel sem rakok következőkben.

    Igaz hogy már 16 éves, de hogy egy egykoron 800 lepedőbe kerülő highend SGI monitor 1024nél nem megy feljebb ezt ugye viccnek szántad?:D Menne az még 2000-sok fölé is, csak azt már ki bírja elolvasni:D Azért 1024ben megy, mert ennyit tud a gép (E6420+GTX460GS) értelmes keretek között, tehát pont hogy nem is akarom feljebb vinni:D Másrészt az Oblivion/Skyrim textúra- és processing minőségre sohasem lesz olyan mint mondjuk egy Cryengine... egyszerüen rakat szar az egész Gambyro engine ehhez már. Szerintem.

    Én most telepítek újra, de átállok OBGE3-ra, ami jobb gyorsabb, csak épp Liquidwater része nálam nem akar menni (ez a vizmod), valamint nem is akarom mert sok a hercehurca vele. Viszont ha ki akarod az OBGE2-t próbálni, akkor tudok adni garantáltan stabil verziószámokat amiket felrakhatsz és menni is fog, a szépvizesmoddal együtt. Nem árt ha az Oblivion nem-steames, mert annál szokik gond lenni.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák