Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz spidersoft #28153 üzenetére
Ezt én is észrevettem. Mostanság jött elő.
Ráadásul sokszor kint írja hogy free shipping (pedig kint is be van állítva hogy ide lesz szállítva..), bent meg már 3-4 dolcsi, mikor a cucc amit vennék 99cent... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Vettem egy lehajtós mobil tokot a telefonomhoz Angliából, viszont nem teljesen jól illeszkedik, ugyanis az oldalsó gombokat használhatatlanná teszi, mert túl mélyen ülnek a tokban, valamint a másik oldalán, ahol az USB csati van, ott a kis műanyag keret meghajlott, és így nagyon ronda...
Royal Mail-el kaptam, egyben air mail-is. Olvastam, hogy ezt akkor elvileg ingyenesen vissza tudnám az eladónak küldeni, csak rá kell írni, hogy return to sender?
Mit mondjak a postán? Mondjuk Szegeden a főpostára mennék, de félek, hogy fogalmuk nem lesz róla, hogy ilyet lehet.. Valami tipp? -
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #28645 üzenetére
Nem. Legalábbis szerintem. Rendelj innen, nagyon jó áraik vannak, és a PPP-ra kéred, nagyon olcsó a szállítás is.
(#28642) Tamás88
Nem mondtam, hogy nem létezik, én is ilyet akarok venni, akkor ütötte meg a szemem, hogy 17 dolcsiért árulja egy olyan figura, akinek 9 eladásból van 87% feedbackje...
A legtöbben 60 dolcsitól kezdik árulni, vagy 50 font körül. Ezért tuti, hogy átverés. -
-
MODERÁTOR
Ma végre megjött egy 25-én rendelt levelem Indiából. Jolokia magot rendeltem ( Szellem chili ), 20 magot vettem, ami benne volt egy kis visszazárható zacsiban, összegöngyölve (kb 200 FT-os átmérőjének megfelelő méretű volt így) erre belerakta egy A/4-es borítékba.. Lényeg, hogy itt van.
-
MODERÁTOR
válasz tukko1 #29122 üzenetére
Én is sokszor jártam így, hogy kicsi tokot küldtek, vagy flip toknál meghorpant egy kis helyen a műanyag rész... Az első esetben első szóra küldött egy rendes méretűt, a másiknál full refund-ot kértem, első szóra kaptam azt is...
Nyugodtan kérj full refundot, vagy azt hogy küldje el a jót.. (Már ha nem Kínából rendelted, mert akkor az megint elég sok idő mire ideér, én anno Angliából rendeltem.) -
MODERÁTOR
válasz Grande Ale #29191 üzenetére
Írj az eladónak, hogy nem akarod megvenni.
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #29330 üzenetére
Nem semmi! Grat!
Sokat köszönhetnek neked itt az emberek. Csak így tovább! Nem sok hozzátok hasonló ember van randrassal. -
MODERÁTOR
Nocsak.. Átszabták a .com-ot. Már ez is forintban is kiírja az összeget... Meg ezt a feed-et erőltetik nagyon.
-
MODERÁTOR
válasz coreside22 #29763 üzenetére
Nem. Minden EU-n kívülről jött csomag átmegy a vámon, csak 22 euró alatt nem vámolnak. H a ez az összeg felett rendeltél, akkor is megúszhatod a vámot, ha szerencséd van. Ha fizetned kell, akkor úgy is küldenek e-mailt, és akkor kell küldeni a PP számlát.
-
MODERÁTOR
válasz coreside22 #29766 üzenetére
Szerintem utalni illetve csekken fizetni kell, mert addig át sem engedik a vámon amíg nincs kifizetve. de ha nem így lenne majd kijavítanak, még nem volt dolgom a vámmal.
-
MODERÁTOR
válasz logaritmus #30132 üzenetére
Igen.
Bár ez függ a csomag méretétől is, attól is, hogy milyen szállítási móddal jön, stb..
De nagy valószínűséggel megfogják. -
MODERÁTOR
válasz hobbyone #30171 üzenetére
Velem is volt már ilyen. Egy kínai tag árult olcsóbban microSD-t, akkor még 99% felett volt a feedbackje megnéztem őket, szinte csak ilyesmit árult régóta, gondoltam nem lesz gáz. Megrendeltem, aztán 2-3 hét múlva mondom csak ránézek már a tagra.. Erre látom, hogy a feedbackje 60% alá esett, és ugyan így priváttá tette. Szerencsére PP refundolt.
-
MODERÁTOR
válasz tamas1985 #30392 üzenetére
Maximum amiatt emelhetsz panaszt hogy gyűrött, és buborékos. A leírásban ott van feketén fehéren, hogy 1 darab van a csomagban.
Első körben írj az eladónak, hogy rossz minőségű. Ha már régen vetted, és lassan kaptad, meg akkor ne fogadd el az újraküldést mert kicsúszol a 45 napból. Viszont 300 Ft meg nem sok, ha esetleg bebukod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest