Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz SUPREME7 #86901 üzenetére

    gondolom az baj hogy nemzetkozire nem tudta feltenni a limitjeivel.
    raadasul most jol osszekavarta a cuccot a kapkodasban. lejart ugye a regi. erre feltette alacsony kezdovel, annyival amit még enged neki a rendszer es beallitott egy minimum offert, hogy en majd jol megveszem azzal.
    csak epp mire en azt olvastam addigra valaki ralicitalt a minimummal es nem lehet ajanlatot adni.
    probakepp felulicitaltam es nekem nem jelzi hogy lenne minimálár beallitva (létezik még minimálár ebayon?). szoval szopo mert nyilvan ennyiert nem fogja odadni amennyin jeleneg all (es sztem nem fogja elerni azt az arat amit kvazi kialkudtunk). plusz bukja a listazasi dijakat.

    olyanba meg en nem fogok belemenni, hogy van egy nyero licit osszeg de nem annyit fizetek hanem a magasabbat (technikailag se tudom mikent lehetne ezt lezongorazni es az ebay+pp vedelmet semmikeppen nem szeretnem elvesziteni).
    meg is irtam neki csak egy modon veszem meg, ahogy az ebayon megy normal modon, nem trukkozok.

    tokom kezd tele lenni van a kavarasaival. irok neki nem valaszol, majd napok mulva kinyog valamit aztan ujra napokig semmi aztan meg allitgat es kuldozgeti a leveleket sorba, meg hogy akkor menjunk at gummtreere meg marketplacere es hasonlo otletek. lassan kovetni se birom es mar ez megy egy 2hete de azt is latom hogy sajat magat szivatja meg ezzel, rosszat se akarok neki meg nyilvan jo volna a cucc csak hat megis... :W

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák