Új hozzászólás Aktív témák

  • miro.

    senior tag

    Szerintem a vedekezest ott lehet elbaszni,amikor felpasszolja a csatarra a labdat ilyen 20-25meterre,de azon a ket vedod meterekre all.
    Majd kivalasztanad a kozelebbit,o ra vallt a masikra,majd mire atmesz arra akit akartak,addig az szepen meg kettot oldalra is lep,es akkor lehet cselezgetni,loni,passzolni,beindulni,mindent amit szeretnel.
    Amikor ezt nem csinalja a gep,akkor eszreveheto,hogy az ellenfel egy-egy oldalvaltasnak se tud labdat levenni,mert a masik oldali vedod mar rohan ra.
    Ha nincs ai vedekezes,akkor nem szerelsz,nincs a labda utjaban az a jatekos,amelyiket nem iranyitod,hanem meg akkor is elgurul mellette,ha egy centire van tole a labda.
    Amikor ez megfordul,akkor valoszinuleg mar anyazik az ellenfeled,hogy ez lehetetlen,hogy barmelyik felpassznal mar a seggebe vannak,es a vedekezo kozeppalyasok tolodnak vissza a csatarokra szembol.
    Ha ezt tapasztalod a sajat csapatofnal,akkor a tamadasnal ilyen gondod nincs,akkor az o jatekosai hagynak folyosokat,es csinalsz azt,ami egy-egy meccset dontoen befolyasol.
    Ha ezt a gep fenntartja egy felidoig,akkor van az hogy vagy te vagy az ellenfeled kilep 3:0-30.percnel,mert erzi,hogy jobb nem vagy,eselye meg sincs.
    Aztan amikor fordul a kocka,akkor meg azt erzi,hogy hat igen ez az eusebio,vagy zidane vagy ginola stb tenyleg egy extra.
    Kozben meg lathato,hogy ha a gep enged,akkor arany lapokkal is nullara jatszol barkit.
    Tenyleg az a durva,hogy barmelyik szinten vagy,a sajat szintefnek megfeleloen eles meccseken nem az dont hogy ki a jobb,hanem kinek enged jobban a gep.
    Ergo valojaban semmilyen raharasod nincs.

    Ezeket a netes okossagokat meg elkell engedni.
    Normal m/s mellett,szombat-vasarnap napoal jatszhatatkan.
    Este egybol erzed hogy fluidabb.
    Arrol nem is beszelve,hogy itt az internetek szerzodeseben benne van,hogy nem garantaljak azt a savszelesseget,ami a csomagban van.
    Fonokom egy kisvarosba lakik,27,7mb/s letoltes mellett, 58m/s-el jatszik 0-24.
    Nem,nem zsakfaluban. Egy normal kisvarosban.

    [ Szerkesztve ]

    Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5

Új hozzászólás Aktív témák