Új hozzászólás Aktív témák

  • Ratrak

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én is régóta olvasgatom a fórumot, meg játszom is néha, DR 2.0-t meg pár hete ezt is. Direkt megvártam, míg úgy-ahogy kijavítják, manapság ezt kell csinálni minden címmel sajnos.
    Nade, kérdés: hátsókerekes autókat szereti más is rajtam kívül? Kedvenceim a Kadett meg a kisFiat, de én speciel imádtam a DR 2.0-ban a GT4-eseket is, amiket kicsit hiányolok innen... (bár nem tudom, hogy a spanyol szakaszon hogy' férnének el, az is igaz :D)
    Még régebben olvastam, hogy többen panaszkodtak, hogy itt a DR 2.0-hoz képest nem lehet olyan jól menni a RWD kocsikkal, mert nagyon hirtelen és nagyon agresszíven kitörnek... lehet, bár amióta kicsit játszottam a setupokkal, én nagyon élvezem ezeket az autókat. Máshogy kell kicsit állítani őket, mint DR 2.0-ban kellett, de aztán kb. ugyanúgy hozom velük a korábbi arányaimat az élmezőnyhöz viszonyított lemaradásban :)

    Viszont imádom a rengeteg hosszú szakaszt, volt még naggggggyonrégen valami RAC Rally iteráció asszem, na, abban voltak még ilyen végetnemérő 20 perces pályák, ahol az is nagy szó, ha végigérsz nagyobb bukta nélkül.... :D Ott van, hogy 2 percnél is több jön össze lemaradásban, de nem érdekel, eszméletlen nagy fun végigmenni (próbálni) ezeken.

    if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák