Új hozzászólás Aktív témák

  • Alexios

    veterán

    Spoiler

    Hát nem tudom, nekem spec. nem tetszett annyira ez a rész, sőt. A kiscsaj kifejezetten idegesítő volt(eleve mi az hogy bocsánatot kell kérni tőle hogy azt mondják nem különleges?), a vége meg még dw-hoz képest is következetlenül és idiótán volt megoldva. Kikel a tojás, majd 5mp múlva rak egyet, persze. A szőke csajnak aki fel akarta robbantani a holdat se igazán tetszett a szinészkedése, nekem nagyon nem jött át ez a rész.
    Viszont a doktor személyisége egyre jobban kijön, nekem jobban tetszik igazából ez a fajta doktor.

    De igazából valahogy az egész évadnál nincs meg az az érzés mint korábban, és nem az új doktor miatt, nem nagyon vannak átívelő szálak(azaz van valami, amiből semmit se láttunk még kb, és a doktor neve, meg hasonló szálakhoz képest elég unalmasnak tűnik), egyszerűen rövidek a részek, korábban sokkal több duplarész volt, ahol sokkal jobb sztorit tudtak írni, volt idejük rá.(bár ha jólemlékszem ebben az évadban is lesz egy).

    Azt meg nem szeretem, ha hülyének nézik a nézőket, a Missy féle átívelő szál helyett ugyebár inkább Galifrey keresésével kéne foglalkoznia a doktornak logikusan, aztán egyetlen szó sem esett erről, tök hülyének nézik a nézőket, pedig az előző évad vége egyértelműen erről szólt. Vagy pl. ott van az első rész amikor mondja a Doktor, hogy már látta ezt az arcot korábban, miért pont ezt választotta? Erről se esett semmi eddig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák