Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Sziasztok!

    Van egy BD-H6500-am és azon filóztam, hogy vajon mitől függ, hogy adott DLNA szerverek tartalmát felismeri-e. Ugyanis pl. ha feltelepítek egy embyt, azt látja, de a megosztott tartalmat minden portnyitogatás ellenére sem látja. Pl. rányomok a videokra és egy tök üres mappa jelenik meg.

    A Wild Media Server kiírja, hogy regisztrálj vedd meg stb..

    Az Universal Media Servernél alig konfigolható valami.

    Serviiot látja, de pl. a Serviio meg a webmet nem támogatja.

    Mezzmo az, amit jelenleg használok, mert itt be lehet állítani konfig fájlokban, hogy milyen eszközzel is van dolga.

    De már nem az első eset volt, hogy egy feltelepített médiaszerver progit lát ugyan a cucc és talán még a megosztott mappát is betallózza, de a mappában lévő tartalmat már nem látja.

    Mi lehet ennek az oka?

    Az a baj, hogy nem értek a konfigfájl íráshoz, mert még ha a szintaktikát tudom is, nem tudom hogy maga az eszköz mit igényelne. Így van ez most a Mezzmoval is, mert próbáltam egy médialejátszóval összepárosítani és csak Kodin keresztül látja mindig a megosztott tartalmat, simán a Media Center nevű default DLNA progijában betallózva nem.

    Szóval gyanítom, hogy az, hogy bizonyos esetekben nem látszik a tartalom nem csak azért van, mert a médiaszerver progi nem támogatja az adott formátumokat, hanem azért is, mert nincs (vagy nem lehet) az adott eszközhöz hangolva/ni.

Új hozzászólás Aktív témák