Új hozzászólás Aktív témák

  • Noukoum

    veterán

    válasz gyulaszu #44539 üzenetére

    Dehogy túlzás, számukra valóban a legjobb szolgáltató a 4iG / vodafone. Hiszen végre közvetlenül tolhatják be a pénzt a narancsos bizniszbe, nem kell kóperálni a hanyatló németekkel.

    Amióta nyilvánosságra került a felvásárlás azóta verik a mellüket, büszkék mint a fene hogy végre helyére kerültek a dolgok. És persze nagyhangon kárörvendenek azokon akik leléptek a szolgáltatótól a történések miatt.

    Egyébként gratulálok nekik hogy kevesebb mint 1 hónappal az év vége előtt nem sikerült tájékoztatni a szolgáltatásommal kapcsolatban, gondolom az a több száz milliárd adóforint amit a 4iG címen elloptak az nem volt elég ahhoz hogy küldjenek egy darab emailt. Persze én vagyok a bolond hogy nem tölt el elég boldogsággal az új tulajdonos nevének tudata. Ahelyett hogy ilyen apróságokkal foglalkozom majd örüljek hogy január végén megkeresnek hogy amúgy január 1-től miben is vagyok.

    Vagy egyáltalán fognak szólni? Vagy csak szónélkül átbasznak egy 20 ezres csomagba és majd küldenek 3 havi számlát? Érdemes volna még ezelőtt lemondani? Vélemény? És most kifejezetten nem a hívőket tudjukkiket kérdezem, tudom hogy ti annak örülnétek ha mindenki megdögölne.:(

    [ Szerkesztve ]

    „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák