Új hozzászólás Aktív témák

  • zelikocc

    senior tag

    válasz Noukoum #44328 üzenetére

    De nem tartanak fent, hiszen megszűnik.

    Akkor mi történik június 1 óta? Mágiával működik a Digi Mobil? Megszüntették? Nem. Fenntartják. Miért? Valószínűleg azért hogy az egyesüléskor át tudják vezetni az ügyfeleket a vodához.

    Előfizető = bevételi forrás, ezért eszük ágában sincs a digi mobilt odaadni 3000 forintért amikor alternatíva hiányában át kell menned máshoz 5000-ért.

    ? Mi vagyok én? Papagáj? Ismételni tudom csak magam: És még most sem írtam semmit a várható árakról, mielőtt még megint olyanra reagálna valaki.
    Nem is értem, hogy jön ez megint ide :) felőlem aztán legyen úgy ahogy írod, én nem tudom, nem vagyok látnok.
    Nem tudom hogyan fogalmazzak, mi lehet a probléma? Én írom értelmetlenül, vagy másoknak nem megy a szöveg értelmezés? Én nem írtam semmit semmilyen árakról. Én azt írtam, hogy azért tartják fenn a Digi Mobilt még most is, mert kellenek majd nekik az ügyfelek. Hogy ezt milyen áron akarják, arról fogalmam sincs és szerintem nem kellene megint tényként feltüntetni feltételezéseket. Én sem szoktam.

    Amit tudok, az továbbra is az, hogy ha 2500-3000 körülre drágítanak, akkor tőlünk búcsút vehetnek, mert inkább fizetek pár száz forinttal többet a minőségibb hálózatért máshol.
    Ahogyan User3323 is írta, az ilyet nyilván nekik is át kell kalkulálni, hogy mi lesz az az optimális csomag és ár amivel a legtöbb előfizetőt megtarthatják, de mégis a lehető legnagyobb bevételük lesz rajtuk. Kb ki kell kalkulálniuk a (legtöbb maradó előfizető)/(legnagyobb előfizetési díj) legoptimálisabb arányát.

Új hozzászólás Aktív témák