Új hozzászólás Aktív témák

  • #08205312

    törölt tag

    válasz jgreg #3948 üzenetére

    Félre olvastad a dolgot!
    Mit írtam? Hogy roamingban nem hiszek, mert ha ez keresztül vihető lett volna, akkor nem az egy helyben topogás lenne 3 éve.
    Szerinted a voda érdeke egy roamingot tető alá hozzon a digivel? Nem, a digié. Akkor kire értettem azt, hogy egy helyben topog? :U

    Ezt írtad: "építkezés és kb 2-3 év múlva start." ugye ez 2019-2020 lenne :DDD
    Most komolyan: ki hallott még olyan mobil-telekommunikációs cégről, amelyik megnyeri a tendert (2014) és 5-6 év múlva szolgáltat. :F

    A voda meg igen is nem csinált semmit az elmúlt 1 évben. Gyakorlatilag a "tuti" tarfia volt az utolsó értékelhető húzásuk, aminél valljuk be a telekom 9 Ft-os hálón belüli díja jobb, illetve a telenor 9 Ft-os vezetékes percdíja is. És akkor nem beszéltünk a telekom maraton adatról....a telenor helló datájáról, a telenor mytv-jéről (ami nem forgalmaz adatot)....sorolhatnám.
    A vodafone-nál megállt az idő a "tuti-val"....erre írtam, mintha készülnének összecsomagolni....

    Amúgy a jelenlegi helyzet részben a digi felelőssége is: 3 éve ül a frekvencián....mindenki várja, hogy elinduljanak és letörjék az árakat. E helyett mit értek el? A vodafone nem tud érdemben reagálni a telenor helló datájára, mert nincs frekvenciája. Vagyis árletörés helyett pont hogy a versenyt ölte meg a digi rövid távon (ha az elmúlt 3 év + még az általad írt 2-3 év egyáltalán rövidnek nevezhető...mert az 5-6 év inkább már középtáv).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák